Wie ben ik

Catelijne Boer-Verkerk

Eigenaresse van Reiki bij C

Vrouw van Frank

Moeder van 2 pubers

Woonachtig in het mooie Wolphaartsdijk te Zeeland

Heel mijn leven vind ik al voldoening in het helpen van mensen op wat voor een manier dan ook. Creatief, energetisch of gewoon heel simpel door er te zijn voor iemand. Het werd me duidelijk dat ik de medemens het beste kan helpen als ik mijn handen en de energie zijn werk laat doen. Na de Usui Reiki 1 en 2 cursus te hebben gevolgd, heb ik nu dan ook de stap genomen om mijn eigen praktijk te beginnen.

In september 2021 heb ik mijn Usei Reiki 3a Master behaald en daarmee weer zoveel geleerd wat ik kan toepassen in mijn Reiki praktijk.

Het is echt een droom die uitkomt, een praktijk waar ik helemaal mijn spreekwoordelijke ei in kwijt kan. Misschien klinkt dat apart zo in deze tijd waarin niets zeker is en waarin contactberoepen als eerste hun deuren moeten sluiten bij maatregelen in verband met een virus-uitbraak. Maar dat risico loop ik met alle liefde want wat is het nodig nu. Iedereen gaat en draaft maar door en vergeet te genieten van het leven. En wat is er nou belangrijker: goed in je vel zitten of de maatschappij tevreden te houden? Ik ga voor het eerste en jij?

Graag nodig ik je uit om de website verder te bekijken. Lees eens wat Reiki precies inhoudt en wat het voor je kan doen. Als je dan het gevoel hebt dat ik wat voor je kan betekenen of als je Reiki gewoon een keer wilt ervaren, dan zie ik je graag in de praktijk in de mooie provincie Zeeland!